Stellenanzeige: Elektriker

Heb jij de gedrevenheid om kwaliteit naar het hoogste niveau te tillen en dit enthousiasme over te brengen op je collega’s? En voel jij je thuis in een no-nonsense werkomgeving waar samenwerken en betrokkenheid vanzelfsprekend is? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe quality officer.

 

Rond 08.00 uur draai je het parkeerterrein van de fabriek op. Nog voordat je je veiligheidsgordel af hebt kunnen doen, komt een collega gehaast naar je toe gelopen. Door de hevige regenval van afgelopen dagen is het dak van de opslagloods deels ingestort. Hierdoor lijkt een deel van de grondstoffen vervuild te zijn. Je beseft meteen dat hierdoor de deadline voor de levering aan die nieuwe klant in gevaar komt. Gelijk komt je in actie. Je roept je team bijeen en bespreekt met hen de situatie. Doordat je het afgelopen half jaar samen met hen hard gewerkt hebt aan het stroomlijnen en optimaliseren van de kwaliteitsprocessen, weet iedereen wat er verwacht wordt.

Al snel zijn de eerste metingen verricht en analyses uitgevoerd. Opgelucht kunnen jullie in de loop van de dag concluderen dat de schade meevalt en dat de productie op hetzelfde niveau door kan draaien. En het dak? Dat is wind- en waterdicht gemaakt en wordt komende dagen hersteld. Een dag met een stressvol begin, maar een mooi einde. En door het teamwork en de saamhorigheid weet je opeens weer waarom je toen voor deze prachtige baan hebt gekozen!

Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de hoge kwaliteitsstandaarden in onze productieprocessen. Vanaf het moment dat een grondstof binnenkomt tot dat deze als nieuw eindproduct het terrein verlaat, ben jij betrokken bij het proces. Daarom zoek je de samenwerking met collega’s door het hele bedrijf en werk je met hen aan kwaliteitsbewustzijn. Ook onderhoud je (indirect) contact met afnemers over de geleverde kwaliteit van ons eindproduct. Kortom; een veelzijdige baan met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden.

 

Wat ga je doen?

  • Je onderhoudt contact met collega’s van diverse afdelingen over de kwaliteit van het eindproduct. Ook heb je regelmatig contact met collega’s van buitenlandse vestigingen;
  • Je doet diverse, noodzakelijke metingen om de kwaliteit van onze producten in kaart te brengen;
  • Je vertaalt analyses en bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsrapportages. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en up-to-date houden van diverse documentatie omtrent ISO en BRC;
  • Je ondersteunt en informeert de QESHE Manager over kwaliteitszaken;
  • Je bent en blijft op de hoogte van relevante wetgeving en normen en implementeert deze in de organisatie.

 

Waar ga je werken?
Wij zijn Huhtamaki Nederland B.V. Vanuit Franeker ontwikkelen, produceren en verkopen wij een breed assortiment molded fiber-verpakkingen; eierdozen, eiertrays, cup carriers en diverse beschermende verpakkingen. We staan bekend om onze kwaliteit, flexibiliteit en innovaties. Je komt bij ons te werken in een fijne, no-nonsense werkcultuur. Er wordt hard gewerkt en het kan soms hectisch zijn. Maar we zijn er voor elkaar, met heel veel fijne collega’s. Je gaat werken binnen onze Kwaliteitsdienst, een team van drie medewerkers. Samen met drie collega’s van het team Procestechnologie en twee collega’s van Safety & Health vormen deze teams de afdeling QESHE. We werken veel samen (iedereen is bij ons gelijk), zijn continu in ontwikkeling en dagen ook jou daarin uit.

 

Om een indruk te krijgen van onze productielijnen, check je de video hieronder:

Lerne uns kennen

Wir bieten Lösungen für Fast-Food-Restaurants, Imbisse, Cafés, Cafeterias, Distributoren, Einzelhändler und Operatorn in ganz Europa, Asien und Ozeanien. Wir sind uns der entscheidenden Rolle bewusst, die die Verpackung in der heutigen schnelllebigen, imagebewussten Welt spielt. Wir bieten hochwertige einwandige und doppelwandige Pappbecher, Teller, Umhüllungen, Schalen und eine breite Palette an Verpackungen und Zubehör für Lebensmittel zum Mitnehmen.