Stellenanzeige: Maschinenbediener

Zit techniek jou in het bloed, werk je graag in een team en ben je altijd op zoek naar hoe het beter kan? Solliciteer dan bij Huhtamaki!

Huhtamaki in Franeker is op zoek naar een monteur die vanuit zijn technische kennis en vaardigheden mee wil werken aan het continue verbeteren van de technische staat van onze machines. Huhtamaki is een wereldwijd opererende Finse organisatie in consumentenverpakkingen. Actief in meer dan 35 landen met ruim 18.000 medewerkers. In Franeker staat een van de grootste Molded Fiber fabrieken van Huhtamaki. Binnen deze fabriek wordt van oud papier nieuwe producten gemaakt. Hoofdzakelijk eierdoosjes en eiertrays, maar ook industriële verpakkingen en cup-carriers. Onze afzetmarkt bevindt zich met name in West-Europa. In onze fabriek staan diverse grote en kleinere machines, waarvan sommigen al een aantal decennia oud zijn, die in hoog tempo de producten produceren. Ook staan er diverse hightech robots in onze verpakkingslijn. We zoeken een Monteur die in deze diverse omgeving graag zijn handen uit de mouwen steekt.

 

Welke werkzaamheden verricht je als Monteur bij Huhtamaki?

Als Monteur voer je mechanische reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit en zorg je ervoor dat storingen opgeheven worden. Je stelt onderhoudsinstructies en controles lijsten op en verricht zelf ook controles aan apparatuur en installaties. Je beoordeelt de aard en omvang van uit te voeren werkzaamheden, schakelt de collega’s van de ETD in waar nodig en geeft instructies en aanwijzingen aan je collega’s van de technische dienst, maar ook aan de operators aan de productielijn. Je bent een belangrijke spil tijdens het uitvoeren van revisies, inspecties en stop & go’s, waarin je het overzicht bewaart en collega’s inhoudelijk aanstuurt. Je doet verbetervoorstellen en houd je bezig met het continue verbeteren van de technische staat van onze machines en installaties. Je kiest hierin voor een projectmatige aanpakt.

 

Om een indruk te krijgen van onze productielijnen, check je de video hieronder:

Lerne uns kennen

Wir bieten Lösungen für Fast-Food-Restaurants, Imbisse, Cafés, Cafeterias, Distributoren, Einzelhändler und Operatorn in ganz Europa, Asien und Ozeanien. Wir sind uns der entscheidenden Rolle bewusst, die die Verpackung in der heutigen schnelllebigen, imagebewussten Welt spielt. Wir bieten hochwertige einwandige und doppelwandige Pappbecher, Teller, Umhüllungen, Schalen und eine breite Palette an Verpackungen und Zubehör für Lebensmittel zum Mitnehmen.