• Recent, Sustainability, Think Circle

Riittääkö ruoka – miten taataan ruoan saatavuus ja ruokaturvallisuus?

Think Circle July 22 article picture.png

Huhtamäen Think Circle paneelikeskustelu SuomiAreenassa. Liity mukaan monialaiseen keskusteluumme ruoan saatavuudesta ja turvallisuudesta – tänään ja tulevaisuudessa.

Keskiviikkona 13. heinäkuuta klo 13:00–13:45 osana SuomiAreena-tapahtumaa

Think Circle on kohtauspaikka, jossa keskustellaan avoimesti haasteista, ongelmista ja mahdollisuuksista, joita kohtaamme matkalla kohti kiertotaloutta. Tällä kertaa keskustelun aiheena on ruoan saatavuuden, turvallisuuden ja jakeluketjujen haasteet nykyhetkessä ja tulevaisuudessa. Millä teoilla suomalaiset toimijat voivat olla mukana ratkaisemassa ruoan saatavuuden globaalin mittakaavan ongelmia?

Keskustelu käydään osana SuomiAreenaa Porin asiantuntijakeskus BEPOPissa (Yrjönkatu 22), ja streamataan verkkoon. Tapahtuma ja lähetys ovat kaikille avoimia.

Kutsumme sinut mukaan paneelikeskusteluumme paikan päälle tai virtuaalisesti keskiviikkona 13. heinäkuuta klo 13:00–13:45. Tapahtuman moderoi vanhempi viestintäkonsultti ja toimittaja Anna Laine.

Mukana keskustelussa:

  • Riikka Joukio, vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Kesko
  • Hanna Karikallio, tutkimuspäällikkö, erikoistutkija, LUKE (Luonnonvarakeskus)
  • Päivi Nerg, elinvoimajohtaja, MTK (Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto)
  • Sami Pauni, hallinto- ja lakiasiainjohtaja, Huhtamäki

 

RSVP 

Seuraa suoraa lähetystä

 

www.suomiareena.fi

www.think-circle.com

Think Circle on Huhtamäen satavuotisjuhlavuonnaan aloittama hanke. Uskomme ruoan, ihmisten ja planeetan suojelemiseen. Think Future. Think Circle ©